Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket ontvang?

Wij streven ernaar om alle producten die op werkdagen voor 15:00 besteld zijn, dezelfde dag nog te verzenden. Doorgaans heb je je product binnen 1-3 werkdagen in huis. Dit geldt niet voor onze pre-order collectieAl onze pakketjes kunnen door de brievenbus. Hierdoor hoef jij niet thuis te wachten op je bestelling.  

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Verpakking is voor ons enorm belangrijk. Daarom wordt ieder pakketje zorgvuldig ingepakt. Je pakket wordt ingepakt in een bubbel envelop. 

Bieden jullie gratis verzending?

Vanaf €25,- profiteer je van gratis verzending! Daaronder betaal je €3,95 verzendkosten.

Wat zijn jullie beschikbare betaalmethoden?

Wij accepteren betalingen via de volgende (100% veilige & gratis) betaalmethodes: iDeal, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, PayPal en Apple Pay. Om extra veiligheid te garanderen en te waarborgen hebben wij een SSL certificaat.

Retourneren:

Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

Je hebt 14 dagen om je aankoop te annuleren en terug te sturen. Neem contact met ons op om een retourprocedure te starten. De producten uit de pre-order collectie zijn uitgesloten van retouren, omdat deze exclusief voor jou gemaakt worden.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, streven wij ernaar om het geld binnen 14 werkdagen terug te storten op de betaalrekening.