Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket ontvang?

Wij streven ernaar om alle producten die op werkdagen voor 15:00 besteld zijn, dezelfde dag nog te verzenden. Doorgaans heb je je product binnen 48 uur werkdagen in huis.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden is?

Zodra wij jouw pakketje op de post doen, ontvang je van ons een mail. Al onze producten worden verzonden via PostNL. 

Mijn track & trace code werkt niet. Wat moet ik doen?

Doorgaans kan het tot 48 uur duren voordat je pakket vrijgegeven wordt voor de track & trace. Mocht je na 48 uur nog steeds je pakket niet kunnen volgen, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik een bezorgmoment kiezen?

Al onze pakketjes kunnen door de brievenbus. Hierdoor hoef jij niet thuis te wachten op je bestelling. Handig, toch?

Er ontbreekt een artikel van mijn bestelling, of ik heb het verkeerde artikel ontvangen. Wat moet ik doen?

Wij doen altijd ons uiterste best om de juiste producten naar de juiste personen te sturen. Al onze producten ondergaan ook altijd een uitgebreide kwaliteitscontrole. Mocht het toch voorkomen dat je een verkeerd product geleverd krijgt, of er iets mis mee is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Verpakking is voor ons enorm belangrijk. Daarom wordt ieder pakketje zorgvuldig ingepakt. Je pakket wordt ingepakt in een bubbel envelop. 

Bieden jullie gratis verzending?

Vanaf €25,- profiteer je van gratis verzending! Daaronder betaal je €3,95 verzendkosten.

Wat zijn jullie beschikbare betaalmethoden?

Wij accepteren betalingen via de volgende (100% veilige) betaalmethodes: iDeal, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, PayPal en Apple Pay. Om extra veiligheid te garanderen en te waarborgen hebben wij een SSL certificaat.

Rekenen jullie betaalkosten?

Nee. Wij betalen altijd jouw betaalkosten voor iedere betaalmethode!

Retourneren:

Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

Je hebt per ongeluk een impulsaankoop gedaan tijdens die wazige zaterdagavond. Of je hebt net ontdekt dat fel oranje toch niet helemaal jouw kleur is. Dat overkomt iedereen wel eens. Je hebt daarom je ongebruikte product 14 dagen om je aankoop te annuleren en terug te sturen. Neem contact met ons op om een retourprocedure te starten. 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, streven wij ernaar om het geld binnen 14 werkdagen terug te storten op de betaalrekening. 

Hoe kan ik een retourprocedure starten?

Neem contact met ons op om een retourprocedure te starten. Indien er vooraf geen contact is geweest, kunnen wij de geretourneerde producten helaas niet accepteren. Wij zullen we geretourneerde producten weer terugsturen naar het door ons bekende adres. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de koper.

Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Als er ook maar iets is, waar je ontevreden over bent, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door ons een een e-mail te sturen. We zijn ervan overtuigd dat we tot een goede oplossing kunnen komen.