Achter de schermen zijn wij druk bezig met een re-branding. Daarbij hoort natuurlijk een toffe, verse drop van nieuwe wristwear. Eind dit jaar verwachten we alles klaar te hebben. Gelukkig hoef jij niet zo lang te wachten. Je kan onze nieuwe drop nu al pre-orderen met 40% korting! Houd rekening met een levertijd van ongeveer 20 dagen. Ondertussen houden we je regelmatig op de hoogte van de status van je bestelling.

Tot wanneer is de korting geldig?

De korting van 40% komt te vervallen wanneer de nieuwe collectie te bestellen is in onze webshop. 

Waarom 20 dagen wachten?

Om kosten voor de productie te minimaliseren en de onze nieuwe producten tegen de laagst mogelijke prijzen aan te kunnen bieden (zonder dat wij er verlies op maken. Wij zijn natuurlijk ook gewoon commerciële boys en wij willen jullie blijvend kunnen voorzien van de tofste wristwear) wachten wij met het produceren van een batch tot wij genoeg orders hebben. Wanneer wij genoeg orders uit hebben staan sturen wij de bestelling door naar onze afdeling productie. Vervolgens worden alle armbanden binnen deze bestelling handgemaakt. Op het moment dat alle wristwear geproduceerd is en gecheckt is door het control team, sturen we deze op naar ons warehouse. Hier ondergaan de armbanden een laatste kwaliteitscontrole, voordat we deze naar jou opsturen.

Omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten bezuinigen we noch kosten en tijd bij het productieproces. Hierdoor kunnen wij jou als klant de kwaliteit leveren die je van ons verwacht.